ادامه مطلب...

 

وبسایت ایرانگردی در انتخابی دیگر , میلاد شریفی فرد پدیده جوان صنعت رستوران داری و از مدیران نام آشنای برند معروف هایدا را به عنوان مدیر نمونه و پرتلاش صنف فست فود در استان تهران انتخاب کرد.

وی در سالیان اخیر در جهت اعتلای نام و کیفیت محصولات هایدا , از هیچ کوششی کوتاهی نکرده است و رضایتمندی مشتریان در شعب زیرمجموعه وی , یکی از نشانه های ادعای ما می باشد.

میلاد شریفی فرد در سال های اخیر , بارها به دریافت تقدیرنامه های مختلف برای شعب مختلف هایدا و همچنین فست فود معروف دیلیمو , نائل آمده است.

وی با توجه به پیگیری ها و بررسی کارشناسان در ایرانگردی ، به دلیل رعایت اصول مشتری مداری ،کیفیت عالی غذا ، استفاده از مواد غذایی درجه یک ، رضایتمندی مشتریان و طراحی دکوراسیون دلنشین , مورد تجلیل و تقدیر قرار گرفته است.

میلاد شریفی فرد,میلاد شریفی قرد مدیر فست فود هایدا,شریفی فرد مدیر هایدا,شریفی فرد مدیر ساندویچ هایدا

ادامه مطلب...

رئیس نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرعین گفت: در حال حاضر ۱۶ پروژه گردشگری در شهرستان سرعین عملیات اجرایی خود را پشت سر می‌گذارند.

محمدرضا شایقی در بازدید از پروژه‌های گردشگری سرعین همراه با معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل میراث‌فرهنگی استان، گفت: در حال حاضر ۱۶ پروژه گردشگری در شهرستان سرعین عملیات اجرایی خود را پشت سر می‌گذارند که پیش بینی می‌شود این پروژه‌ها طی دو سال آینده به بهره‌برداری برسند.

رئیس نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرعین افزود: این پروژه‌ها که ظرفیت مهمی برای شهرستان سرعین محسوب می‌شوند با سرمایه‌گذاری نزدیک به ۲ هزار میلیارد تومان اجرا می‌شوند و پیش‌بینی می‌شود پس از پایان برای هزار نفر اشتغالزایی به همراه داشته باشد.

او تاکید کرد: دو پارک آبی که در حال طی مراحل تکمیلی خود هستند، یک پل معلق که فاز اول آن در ابتدای سال ۱۴۰۳ به بهره‌برداری خواهد رسید و یک هتل چهار ستاره که در مرحله تجهیز قرار دارد از جمله این پروژه‌ها هستند.

شایقی ادامه داد: شهرستان سرعین با توجه به اینکه یکی از مقاصد اصلی سفر در کشور محسوب می‌شود ظرفیت ویژه‌ای برای سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری دارد و اداره کل میراث‌فرهنگی از سرمایه‌گذاران این حوزه حمایت‌های لازم را به منظور ارتقا و توسعه تاسیسات گردشگری انجام می‌دهد.

ادامه مطلب...

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان از ثبت هشت رویداد گردشگری این استان در فهرست رویدادهای رسمی کشور خبر داد.

رضا گنجعلی گفت: در نخستین جلسه ثبت رویدادهای گردشگری استان ، تعدادی از رویدادهای گردشگری استان پس از تایید از سوی کارگروه استانی به وزارتخانه ارسال شد.

معاون گردشگری سیستان وبلوچستان افزود: خوشبختانه از میان طرح‌های ارسال شده به مرکز، هشت مورد در فهرست رسمی رویدادهای گردشگری جمهوری اسلامی ایران به ثبت رسید و گواهی‌های آنها نیز صادر شد که شش رویداد در سطح استانی و ۲ رویداد دیگر ثبت محلی شد.

به گفته گنجعلی، جشنواره ها و رویدادهایی همچون قیام مردم سیستان به خونخواهی امام حسین(ع)، هامین سراوان، زیمل چابهار، طلایه داران چابهار، رقص سه چاپی لادیز و ساحل نشینان چابهار در سطح استانی به ثبت رسید.

او ادامه داد: همچنین ۲ جشنوراره دیگر شامل پرواز بادبادک‌ها و اشکال ماسه‌ای و شاتوت میرجاوه در سطح محلی در فهرست رسمی کشور ثبت شد.

معاون گردشگری سیستان و بلوچستان تصریح کرد: سایر رویدادها و جشنواره‌ها نیز پس از تکمیل مدارک و ارسال به دبیرخانه مورد ارزیابی و بررسی قرار می‌گیرند و بر تعداد آمار رویدادهای استان افزوده خواهد شد چرا که سیستان وبلوچستان ظرفیت‌های بی‌نظیر بسیاری در حوزه‌های گردشگری دارد.

ادامه مطلب...

مدیر عامل شرکت مادر تخصصی توسعه ایران‌گردی و جهانگردی  در بازدید از سیزدهمین نمایشگاه گردشگری بین المللی پارس و چهاردهمین نمایشگاه ملی صنایع دستی  فارس، این نمایشگاه را دومین نمایشگاه کشور بعد از نمایشگاه بین المللی گردشگری  تهران از نظر وسعت و تنوع ارزیابی کرد.

رضا هادی در بازدید از نمایشگاه گردشگری پارس گفت: در این نمایشگاه ۳ سالن به صنایع دستی  و هنرهای سنتی اختصاص یافته که تنوع آثار و کالاهای صنایع دستی و مشارکت شرکت کنندگان مشهود بود.

مدیر عامل شرکت مادر تخصصی توسعه ایران‌گردی و جهانگردی افزود: صنایع دستی نیاز به حمایت دارد و از آنجا که جنبه کاربردی نداشته و بیش تر  شکل تزئینی دارد،بنابراین مردم به دلیل مشکلات اقتصادی و مخارج روزانه زندگی  به طور ناخودآگاه  به آن توجهی  ندارند. نگاه حاکمیت باید به صنایع دستی نگاهی حمایتی  باشد.

او نمایشگاه گردشگری را بسیار مطلوب دانست و تصریح کرد: مشارکت بخش های خصوصی و دولتی در حوزه گردشگری دیده می شود و نمایشگاه گردشگری به خوبی برگزار شده است.

به گفته هادی، سیزدهمین نمایشگاه گردشگری بین المللی پارس و چهاردهمین نمایشگاه ملی صنایع دستی  فارس  از نظر وسعت و تنوع دومین نمایشگاه در کشور  است.

این نمایشگاه  تا ۱۶ دی ماه جاری برپا بوده واز ساعت ۱۶ تا ۲۱ میزبان علاقه مندان است.

ادامه مطلب...

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری استان بوشهر از برگزاری سومین جشنواره گردشگری در استان خبر داد.

وحید جمالی با اعلام این خبر گفت: هم‌زمان با آغاز هفته گردشگری و به مناسبت میلاد حضرت رسول اکرم و هفته وحدت، سومین جشنواره گردشگری بوشهر با همکاری مجموعه اقامتی درسا برگزار خواهد شد.

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری استان بوشهر افزود: بازی‌های دریایی، غرفه‌های صنایع‌دستی، پخت غذای محلی و بازی‌های همگانی از برنامه‌های ویژه این جشنواره است.

او در پایان بیان کرد: تمامی علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در این رویداد پنجشنبه ۶ مهرماه جاری در محل دهکده گردشگری بوشهر از ساعت ۱۵ تا ۱۸، و ۷ مهرماه جاری در مجموعه پارک شغاب از ساعت ۱۵ تا ۱۸ حضور پیدا کنند.

ادامه مطلب...

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تربت حیدریه گفت: همزمان با هفته دولت اقامتگاه بوم‌گردی آریاخان واقع در روستای قلعه نو با حضور مدیرکل حمایت از تولید معاونت صنایع‌دستی، مسئولان شهرستان و استان به بهره‌برداری رسید.

علی محمدی با اعلام این خبر گفت: این اقامتگاه بوم‌گردی الهام گرفته از معماری سنتی روستا و با مساحتی بیش از ۴ هزار مترمربع و با سرمایه‌گذاری بیش از ۳۰ میلیارد ریال توسط بخش خصوصی ایجاد شده است.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تربت حیدریه ادامه داد: این مجموعه که شامل ۶ اتاق اقامتی، موزه اشیای مردشناسی و موتورسیکلت‌های قدیمی، بازارچه صنایع‌دستی و سوغات، رستوران و ... است برای ۸ نفر به‌صورت مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

محمدی تصریح کرد: به‌دلیل موقعیت ویژه و نزدیکی این اقامتگاه به کویر، زمینه اقامت گردشگران کویرنوردی فراهم شده است.

او گفت: پذیرایی با غذاهای محلی، وجود کارگاه‌های آموزش و عرضه صنایع‌دستی روستایی، فضای باز و دلنشین و نزدیکی به مزارع کشاورزی و  دامداری و استفاده از فرهنگ و رسوم روستایی از جمله مزیت‌های این اقامتگاه است که در رونق اقتصادی روستا تاثیر به‌سزایی خواهد داشت.

محمدی افزود: در سطح شهرستان ۱۹ اقامتگاه بوم‌گردی فعال یا در حال دریافت مجوز وجود دارد که تا پایان سال‌جاری دو اقامتگاه دیگر به بهره‌برداری خواهد رسید و هم‌چنین تعداد سه خانه‌مسافر نیز در این شهرستان در حال خدمات‌رسانی است.

شهرستان تربت حیدریه  در فاصله ۱۴۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

ادامه مطلب...


معاون دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: با توجه به اینکه سازمان جهانی گردشگری یا UNWTO شعار روز جهانی گردشگری در تاریخ 27 سپتامبر سال ۲۰۲۳ میلادی برابر با ۵ مهر ۱۴۰۲ را گردشگری و سرمایه‌گذاری سبز معادل Tourism and Green Investment اعلام کرده و بر سرمایه‌گذاری بیشتر و هدفمندتر در سه حوزه افراد، سیاره زمین و رفاه، تاکید داشته است، از این رو شعار ملی جهت گردامیداشت این ایام، سفر به فردای ایران با گردشگری و سرمایه گذاری سبز انتخاب شده است.

محمد جهانشاهی با بیان این خبر گفت: انتخاب شعار ملی سفر به فردای ایران با گردشگری و سرمایه‌گذاری سبز در واقع بستری به منظور جهت‌دهی به سیاست‌ها، برنامه‌ها و اقدامات جاری منطبق با شعار سازمان جهانی گردشگری با عنوان گردشگری و سرمایه‌گذاری سبز به شمار می‌آید و علاوه بر اینکه رویکرد گرامیداشت روز جهانی گردشگری امسال را به نمایش خواهد گذاشت، سبب انطباق با الگوها و نگاه جهانی در همه طول سال خواهد شد.

او با بیان اینکه گردشگری به عنوان یک صنعت رو به رشد، تأثیر قابل توجهی بر اقتصاد جهانی دارد، افزود: نظر به چالش‌های زیست‌محیطی کنونی و نیاز به حفظ منابع طبیعی، سازمان جهانی گردشگری یا  UNWTO تلاش کرده است تا اصول و رویکردهای سبز و پایدار را در صنعت گردشگری ترویج دهد، بنابراین شعار سال را با موضوع  گردشگری و سرمایه‌گذاری سبز انتخاب کرده است.

جهانشاهی گفت: از آنجایی که سرمایه‌گذاری سبز متشکل از سرمایه‌گذاری در پروژه‌ها و فعالیت‌هایی به شمار می‌آید که به توسعه پایدار، بهبود کیفیت محیط‌زیست و حفظ منابع طبیعی کمک می‌کند؛ از این رو سازمان جهانی گردشگری این مفهوم را با هدف ترویج سفرهای پایدار و سرمایه‌گذاری در زمینه‌های سبز و پایدار در صنعت گردشگری بیان می‌کند.

معاون دفتر توسعه گردشگری داخلی سبز تصریح کرد: سرمایه‌گذاری سبز در صنعت گردشگری شامل سرمایه‌گذاری در تأسیسات گردشگری پایدار، انتخاب انرژی تجدیدپذیر، حفظ مناطق طبیعی و فرهنگی، حمایت از جوامع محلی و ایجاد اشتغال محلی به شمار می‌آید.

او خاطرنشان کرد:  سازمان جهانی گردشگری با نظر گرفتن اهمیت حفظ منابع طبیعی، تنوع زیستی، کاهش اثرات منفی بر محیط‌زیست و ایجاد ارتباط محلی، خانواده بزرگ گردشگری را به توسعه گردشگری پایدار و سبز تشویق می‌کند از این رو  شعار جهانی گردشگری وسرمایه گذاری سبز و در پی آن شعار ملی سفر به فردای ایران با گردشگری و سرمایه‌گذاری سبز بر اهمیت نقش‌پذیری افراد، زمین و رفاه با عنوان رشد و شکوفایی تاکید می‌کند.

ادامه مطلب...

علی اصغر شالبافیان معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با بیان اینکه ایران و چین می‌توانند زمینه ساز حرکت‌های بزرگی در زمینه توسعه گردشگری در منطقه اوراسیا باشند، گفت: تهران همواره تسهیل ورود گردشگران چینی را در دستور کار خود دارد.

شالبافیان در نشستی با موضوع توسعه همکاری‌های گردشگری بخش‌های خصوصی ایران و چین، به قدمت روابط تهران و پکن اشاره کرد و افزود: مردم ایران و چین اشتراکات فرهنگی زیادی با یکدیگر دارند و به‌ عنوان مثال عید بهاری چین با عید نوروز ایرانیان دارای اشتراکات زیادی است.

معاون گردشگری ایران در ادامه با اشاره به اینکه جاده ابریشم نیز یکی از نمادهای همکاری‌های ایران و چین بوده و است، تصریح کرد: درحال حاضر اهتمام دولت‌ها بر تقویت روابط دو کشور استوار است.

شالبافیان ادامه داد: دولت ایران در راستای افزایش گردشگران و مهمانان از چین همواره تسهیل ورود گردشگران را در دستور کار خود داشته و بر همین اساس به صورت داوطلبانه روادید را برای ورود گردشگران چینی به صروت یکطرفه لغو و نیز پروازهای متعددی را بطور مستقیم به چین دایر کرده است.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران به منظور برگزاری تورهای آشناسازی برای دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری، توراپراتورها، اصحاب رسانه، سلبریتی‌ها، نمایندگان دولتی، اینفلئونسرها و ... با هدف اطلاع رسانی، معرفی و شناسایی ظرفیت‌های گردشگری کشور برای طرف چینی اقدامات مناسبی را در برنامه‌های کاری خود قرار داده است.

معاون گردشگری ایران گفت: همچنین حضور در نمایشگاه‌های بین المللی دو کشور یکی دیگر از این زمینه‌های همکاری فیمابین بوده که همواره بخش خصوصی دو کشور در آن شرکت داشته‌اند.

شالبافیان در ادامه با تاکید براینکه دو کشور ایران و چین می‌توانند زمینه ساز حرکت‌های بزرگی در زمینه توسعه گردشگری در منطقه اوراسیا باشند، افزود: دیدارهای منظم و مستمر مسئولان بخش خصوصی و دولتی دو طرف از کشورهای یکدیگر عامل بسیار مهمی برای ایجاد راهکارهای جدی در زمینه توسعه صنعت گردشگری است و نشست امروز بخش خصوصی ما و چین در راستای همین ادعا است.

معاون گردشگری ایران ادامه داد: در سفر اخیر آیت الله سید ابراهیم رئیسی ریاست محترم جمهوری به کشور چین (در فوریه ۲۰۲۳) اسناد همکاری اقتصادی و فرهنگی قابل ملاحظه‌ای فیمابین دو طرف امضاء شد و یکی از این اسناد برنامه اجرایی همکاری های گردشگری دو کشور بود که موضوعات مربوط به توسعه همکاری‌های گردشگری از طریق بخش‌های خصوصی دو کشور از مفاد اصلی آن بود.

وی افزود: توسعه گردشگری ایران یکی از موضوعاتی است که در برنامه همکاری‌های جامع ( ۲۵ ساله) ایران و چین به آن اشاره شده و اهداف و اقدامات اجرایی سند راهبردی که به شکل مستقیم به صنعت گردشگری اشاره شده است.

شالبافیان گفت: معاونت گردشگری با تشکیل میز گردشگری چین همواره در حال رصد برنامه‌ها و امور مربوط به کشور چین است و در نظر دارد تا تمامی موانع و محدودیت‌های موجود را با کمک و حمایت بخش‌های خصوصی دو کشور از میان بردارد تا هر بیشتر اتباع چینی آسوده خاطر به ایران سفر کنند.

معاون گردشگری ایران افزود: ضمن پیش بینی چشم انداز بسیار خوب برای مناسبات گردشگری دو کشور، امیدوارم که در پیشبرد این برنامه‌ها بخش خصوصی دو کشور نقش کلیدی و مهم را به دست بگیرند و منافع حاصل از تعاملات گردشگری برای بهره مندی ملت دو کشور صورت بگیرد.

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی روز پنجشنبه برای حضور در نشست اتحادیه بین المللی شهرهای گردشگری در امتداد جاده ابریشم، در صدر هیاتی از فعالان بخش خصوصی صنعت گردشگری عازم چین شد.

شالبافیان در این سفر که از ۱۰ تا ۱۶ شهریور برنامه‌ریزی شده است، ابتدا به شهر «جیانگ د ژن» خواهد رفت و در نشست اتحادیه شهرهای گردشگری در امتداد جاده ابریشم به عنوان سخنران ویژه سخنرانی می‌کند، سپس طبق برنامه در نشست‌های رسمی با مقامات دولتی حوزه گردشگری چین و همچنین با فعالان بخش خصوصی از جمله تورگردان و فعالان صنعت گردشگری این کشور دیدار و درباره توسعه روابط گردشگری ایران و چین رایزنی خواهد کرد.

شالبافیان در این سفر علاوه بر دیدارها و نشست‌های تخصصی با رسانه‌های داخلی و بین‌المللی چین درباره ظرفیت‌های گردشگری ایران و معرفی جاذبه‌ها فرهنگی طبیعی و تاریخی همچنین همکاری متقابل ایران و چین در بخش گردشگری گفت‌وگو خواهد کرد.

این سفر در چارچوب توسعه دیپلماسی گردشگری با حضور نمایندگان بخش خصوصی و تشکل‌های صنعت گردشگری ایران انجام می‌شود که فعالان صنعت گردشگری علاوه بر معرفی جاذبه‌های گردشگری ایران، فرصت‌های همکاری سرمایه‌گذاری در ایران و ظرفیت ها و مزیت های بازار هدف گردشگری کشور چین را بررسی و تحلیل می‌کند تا فضای همکاری دوطرفه را گسترش دهند.

در این سفر مدیران دفاتر خدماتی که از مبدا چین به ایران گردشگر می‌آورند و سابقه طولانی همکاری با فعالان صنعت گردشگری چین دارند و برخی از فعالان گردشگری که به تازگی وارد بازار جدید گردشگری چین شده‌اند، ضمن آشنایی با فرهنگ و تمدن چین، با سلایق گردشگران چینی بیشتر آشنا خواهند شد.

ادامه مطلب...
 

ایران کشوری است غنی از اقلیم های مختلف و برای کسانی که می خواهند با فرهنگ و آداب و رسوم محلی هر منطقه آشنا شوند، اقامتگاه های بوم گردی فرصتی مناسب است تا ایرانگردان ضمن گردشگری در هر منطقه و بازدید از جاذبه های توریستی ، حس ایرانی زیستن به سبک سنتی را تجربه کنند. همچنین طبخ غذاهای محلی در برخی اقامتگاه ها ، مصداق دیگری از مهمان نوازی ایرانی است. به طور میانگین ، استان های مرکزی و شمالی کشور ایران در بردارنده بیشترین تعداد اقامتگاه هستند. به عنوان مثال ، استان های اصفهان و یزد به علت دارا بودن بافت شهری قدیمی ، از اقامتگاه های بوم گردی زیادی برخوردار هستند.
فعالان حوزه ی بوم‌گردی محیطی را برای استفاده گردشگران و مسافران آماده کرده‌‌اند تا میهمانان بتوانند علاوه بر اقامت در یک خانه روستایی یا عمارت قدیمی ، ضمن تجربه یک محیط بومی بتوانند از نوشیدنی‌ها ، غذاها ، پوشاک محلی و فعالیت‌های سنتی منطقه استفاده کنند.


ایجاد اقامتگاه‌های بوم‌گردی همراه با فعالیت‌ها و خدماتی که برای شناخت و معرفی بوم انجام می‌شود، در مناطق روستایی و بکر طبیعی یا بافت‌های تاریخی شکل می‌گیرد و توسط خانواده‌های کارآفرین و جامعه محلی علاقه‌مند به گردشگری اداره می‌‌شوند. در اصل این شیوه میهمان‌پذیری و پذیرایی در روستاها، پاسخگوی دغدغه‌های فکری بسیاری بود ؛ از یک سو برای روستاییان امکان حفاظت منابع و توسعه و بهره‌برداری پایدار از جاذبه‌های طبیعی را فراهم و از سوی دیگر با ایجاد درآمد مکمل، از مهاجرت مردم روستایی جلوگیری می‌کرد. همچنین برای شهرنشینان ، امکان گذران تعطیلات با خانواده را با هزینه‌های قابل تحمل در محیطی که ویژه استراحت و آرامش است ، فراهم می‌ساخت. بیشتر این نوع اقامتگاه‌ها منزلی با امکانات در منطقه روستایی بوده که این خانه‌ها در ساختمان‌هایی که کاربری نخستین خود را از دست داده‌اند ، ایجاد یا سامان می‌یابند.

اقامتگاه بوم گردی برای پذیرایی از بوم گردان و البته سایر مسافران علاقه مند به حفظ ویژگی های محیط ساخته می شوند. در این اقامتگاه ها سعی می شود تا کمترین آسیب به محیط وارد آید و مهمان نیز تا حدودی با فرهنگ جامعه میزبان آشنا شود.
این اقامتگاه ها معمولا توسط افراد محلی اداره می شوند تا در انتقال ویژگی های اجتماعی و فرهنگی موفق تر عمل کنند. تزیینات و ساختار اقامتگاه های بوم گردی نیز تداعی کننده ویژگی های همان منطقه هستند و حتا غذاهای سرو شده در آن نیز از میان خوراک های محلی انتخاب می شوند. توسعه پایدار گردشگری، احیای ارزش های سنتی و بومی ، کمک به اقتصاد جامعه محلی و حفظ محیط زیست از فرصت هایی هستند که اقامتگاه های بوم گردی در اختیار جوامع می گذارند. این یک راه خوب برای به راه انداختن یک کسب و کار کوچک خانوادگی به شمار می آید.

آقای حسین سیدی از جمله فعالان صنعت بوم گردی در استان اصفهان و شهرستان آران و بیدگل می باشد که با دلسوزی و تلاش های شبانه روزی در جهت اعتلای گردشگری و بوم گردی در این منطقه فعالیت می کند.ایرانگردان و گردشگرانی که در طول سال های گذشته میهمان آقای حسین سیدی شده اند ، همواره از میزبانی و میهمان نوازی شایسته و ارزنده ایشان ، ابراز رضایت کرده و برای بازگشت مجدد به عمارت کهن ، لحظه شماری می کنند.

وبسایت ایرانگردی با بررسی کارشناسان خود در سفرهای متعدد به اقامتگاه های کویری استان اصفهان ، آقای حسین سیدی را به عنوان چهره نمونه بوم گردی در استان اصفهان از دیدگاه این سایت ، انتخاب کرد و لوح تقدیر مربوطه به زودی با حضور یکی از مسئولین محلی ، به ایشان تقدیم خواهد شد.

اقامتگاه عمارت کهن با مدیریت آقای حسین سیدی به صورت یک طبقه و به سبک معماری سنتی و قدیم کاشان و با هدف معرفی فرهنگ منطقه ، اسکان و پذیرایی از علاقه مندان به کویر در راستای فرهنگ میهمان نوازی  و اعتلای صنعت گردشگری ، در روستای کاغذی از توابع شهر ابوزیدآباد آران و بیدگل بنا شده است.
اقامتگاه عمارت کهن با ظرفیت کلی 40 نفر، دارای 5 اتاق ( 1 اتاق شاه نشین و 4 اتاق vip ) و یک محوطه شاه نشین ( تراس شاه نشین نام دارد ) است. لازم به ذکر است اقامت در بوم گردی عمارت کهن همراه با صبحانه ی محلی خواهد بود و امکان سفارش ناهار و شام با هزینه مجزا برای گردشگران فراهم شده است.

گردشگران می توانند در صورت هماهنگی قبلی با پرسنل اقامتگاه عمارت کهن انواع غذاهای محلی و بومی این منطقه نظیر آبگوشت ، کله جوش ، کشک بادمجان و کاچی و...سفارش دهند و لذت ببرند. این اقامتگاه مجهز به کارگاه گلاب گیری سنتی می باشد.اقامتگاه عمارت کهن دارای 5 اتاق است که امکانات هر اتاق شامل سرویس کف خواب ، توالت فرنگی ، توالت ایرانی ، حمام اختصاصی ، آشپزخانه ، سیستم گرمایشی بخاری گازی (سیستم گرمایشی یکی از اتاق ها شومینه و بخاری گازی می باشد) و سیستم سرمایشی کولر آبی است.

از دیگر امکانات این خانه بومی می توان به مرکز گلابگیری و عرضه عرقیات گیاهی ، نانوایی ، شبستان ، تخت و حوض داخل محوطه ، پارکینگ غیر مسقف ، راهنمای تور ، ماشین آفروید ، پرسنل مسلط به زبان انگلیسی ، وایفای رایگان و یک توالت مشترک در محوطه اقامتگاه اشاره کرد.از دیگر امکانات این خانه بومی می توان به مرکز گلابگیری و عرضه عرقیات گیاهی ، نانوایی ، شبستان ، تخت و حاز برنامه های مفرحی که این اقامتگاه بوم گردی برای گردشگران عزیز تدارک دیده است می توان موسیقی محلی ، آفروید ، شترسواری ، پیاده روی در کویر زیبای منطقه ، عکاسی با لباس محلی , رصد ستارگان , شب نشینی در حیاط اقامتگاه با پذیرایی چای محلی و ... را نام بردکه سفر شما عزیزان را جذاب تر خواهد کرد.از دیگر امکانات این خانه بومی می توان به مرکز گلابگیری و عرضه عرقیات گیاهی ، تنور نان ، شبستان ، تخت و حوض داخل محوطه ، پارکینگ غیر مسقف ، راهنمای تور ، ماشین آفروید ، پرسنل مسلط به زبان انگلیسی ، وایفای رایگان و یک توالت مشترک در محوطه اقامتگاه اشاره کرد.

آدرس:استان اصفهان - ابوزیدآباد - روستای کاغذی

شماره رزرو: 09131635883 و 09369050215 و 09139627737

صفحه اینستاگرام: http://instagram.com/emarat.kohan

وبسایت: http://emaratkohan.uspace.ir

 

اقامتگاه عمارت کهن,اقامتگاه عمارت کهن ابوزیدآباد,اقامتگاه عمارت کهن روستای کاغذی,بومگردی عمارت کهن,حسین سیدی عمارت کهن

ادامه مطلب...

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران گفت: از دو روز گذشته بیش از ۲۲۲ هزار و ۶۵۳ نفر از جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی، توریستی، صنایع‌دستی و موزه‌های مازندران بازدید کردند.
صادق برزگر با اشاره به بیش از یک میلیون نفر شب اقامت در تعطیلات عید فطر در مازندران، اظهار کرد: مسافران و گردشگران در هتل‌ها، اقامتگاه‌های سنتی، مهمانپذیر، هتل آپارتمان، اقامتگاه بوم‌گردی، هتل بیمارستان‌ها، هتل بوتیک سنتی، متل‌ها، خانه مسافر، اقامتگاه‌های موقت، تاسیسات اقامتی وابسته به وزارت آموزش و پرورش و سایر مراکز اقامتی ساکن شدند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران مجموع بازدیدهای نظارتی از مراکز اقامتی، دفاتر خدمات مسافرتی، رستوران‌ها و مراکز پذیرایی و بین راهی را ۶۵ مورد از سی ام تا ۳۱ فروردین ماه جاری اعلام کرد.

برزگر خاطرنشان کرد: از سی‌ام فروردین ماه سال جاری تاکنون، ۱۷ فقره تشویق، ۲۳فقره تذکر و ۶ مورد اخطار کتبی به مراکز اقامتی، دفاتر خدمات مسافرتی و مراکز پذیرایی ارائه شد.

Google

در اين سایت
در كل اينترنت

 

تماس با ما

 

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

کوتاه کننده لینک

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس