b_300_300_16777215_00_images_khanehroostaee.jpg


عملیات ساخت موزه میراث روستایی در استان گلستان آغاز شده و در استان مازندران هم پیگیر ایجاد موزه میراث روستایی هستیم


محمد حسن طالبیان، معاون سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حاشیه افتتاح دو فاز جدید موزه میراث روستایی با بیان اینکه حفظ و مرمت میراث ارزشمند تاریخی یکی از کارهای مهم است، اظهار کرد: امروز دو فاز هشتم و نهم روستا های شرق و غرب موزه میراث روستایی گیلان به بهره‌برداری می‌ رسد.

وی با بیان اینکه موزه میراث روستایی فرهنگ بخش‌ های مختلف گیلان را به نمایش گذاشته است، افزود: امروزه با گسترش زندگی شهری اقلیم روستایی در حال نابودی است که موزه‌ های میراث روستایی به حفظ و نگهداری این بافت ارزشمند کمک می‌ کند، در همین راستا عملیات ساخت موزه میراث روستایی در استان گلستان آغاز شده و در استان مازندران هم پیگیر ایجاد موزه میراث روستایی هستیم.

طالبیان با بیان اینکه موزه‌ ها نقش بسیار مهمی در توسعه فرهنگی هر جامعه دارند، گفت: کسانی که گذشته خود را بشناسند آینده بهتری می‌ سازند و این امر یکی از اهداف ایجاد موزه‌ های روستایی است.

وی با اشاره به اینکه موزه‌ ها سبب جذب گردشگر و تحقق اقتصاد فرهنگی می‌ شوند، ادامه داد: در سال گذشته 40 موزه خصوصی در کشور افتتاح شد، حدود 500 موزه در کشور داریم که 250 موزه متعلق به میراث فرهنگی است و مابقی به دیگر نهادهای خصوصی و دولتی تعلق دارد؛ خوشبختانه در کشور نهضتی جهت حفاظت و حراست از میراث فرهنگی آغاز شده زیرا میراث فرهنگی ثروت زوال ناپذیر و پایداری است؛ لذا اتصال به ریشه‌ های تاریخی یکی از عوامل نجات کشور محسوب می‌ شود.

معاون سازمان میراث فرهنگی بیان کرد: ما در کشوری زندگی می‌ کنیم که با توجه به آثار مکشوفه بیش از 10 هزار سال سابقه زندگی دارد و به همین دلیل ایران جزو کشورهای منحصر تمدن ساز جهان است، به همین دلیل بحث یک سازمان کوچک با اعتبارات محدود مطرح نیست و باید کل کشور نسبت به حفاظت از میراث فرهنگی حساس باشد.

طالبیان اضافه کرد: خوشبختانه در بخش‌ های مختلف کشور طی دو سال گذشته نهضتی برای احیا و حفاظت و حمایت آثار میراثی ایجاد شده است بنابراین به نسبت آثاری که داریم اعتبارات محدود است به همین دلیل برخی مواقع با تخریب مواجه می‌ شویم؛ البته فقط بودجه لازم نیست و 80 درصد به برنامه‌ریزی، مدیریت و مشارکت مردم نیاز دارد و 20 درصد دیگر به بودجه‌ دولتی و سرمایه گذاری بخش خصوصی نیاز است.

وی با بیان اینکه طی دو سال گذشته چهار محموله قاچاق جهانی اشیای میراثی به کشور بازگشته است، گفت: اشیای خوروین از بلژیک، الواح چغامیش از ایتالیا، اشیای گلی ساسانی ( 73 مهره که متعلق به دوره‌های مختلف ساسانی است) از آمریکا که به کشور بازگشتند و در موزه ملی نگهداری می‌ شوند و همچنین الواح گلی مربوط به دوران هخامنشی که در حال بازگشت است.


رضا نورمحمدی , عطیه مومنی , گردشگری , ایرانگردی , هتل , بلیت , رستوران

 

 

 

نوشتن دیدگاه

نظراتی که حاوی توهین یا افترا می باشند، منتشر نخواهند شد.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Google

در اين سایت
در كل اينترنت

 

تماس با ما

 

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس آپلود عکس

آپلود عکس

کوتاه کننده لینک

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس