شهر گرگان، مرکز شهرستان گرگان و استان گلستان در شمال کشور ایران است. گرگان از آن دسته از شهرهای شمالی است که همه ما حداقل یک بار به آن سفرکردهایم و شاید سوغاتیهای آن را نشناسیم.
سوغات گرگان مثل دیگر شهرهای شمالی ایران از تنوع بسیاری برخوردار است. محبوبترین سوغاتیهای شهر گرگان، شیرینیهای سنتی است که در کارگاههای شیرینیپزی و قنادی درست میشوند. همچنین بانوان گرگانی به مناسبتهای مختلف، این شیرینیهای فوقالعاده را میپزند. پشتزیک ، نان زنجبیلی (لوزی)، آب نبات با شیرمحلی در طعم های نسکافه و پسته و گردو و کنجد ، نان خرمایی، حلوا اماج، سرغبیلی، نان شیرمال ، نان پادرازی و حلوا گردویی ممتاز ازجمله این شیرینیها هستند که بهترین و باکیفیت ترین های آنها ، توسط آقای حاج اعلاء ضیاحسینی از پیشکسوتان این صنف در گرگان تولید می شود.
اصولا نام ضیاحسینی در استان گلستان و شهر گرگان با سوغاتی های ذکر شده در بالا عجین است.ایشان بیش از سی سال است محصولات و سوغاتی های بالا را با بهترین کیفیت و با درج مجوز بهداشت و سیب سلامت ، به مشتریان عرضه می نماید.لذا به ایرانگردان و گردشگران اکیدا" توصیه می شود در سفر به استان گلستان و شهر گرگان ، از سوغاتی های برند "ضیا حسینی" تهیه نمایند.
@نان زنجبیلی:
نان زنجبیلی (زنجفیلی)، یکی از شیرینیهای سنتی گرگان است که جایگاه خوبی در مهمانیهای مردم این شهر دارد. نان زنجبیلی از آرد گندم، شکر، روغن و زنجبیل تهیه میشود و عموماً ازنظر شکل ظاهری لوزی است. ترکیب زنجبیل طعم عالی به این شیرینی میدهد. علاوه بر این، مصرف شیرینی زنجبیلی، به دلیل زنجبیل موجود خواص درمانی بسیاری دارد.
@نان خرمایی:
نان خرمایی، سوغات دیگر شهرهای ایران هم است؛ اما ازآنجاکه خیلی خوشمزه است و در هوای سرد باعث گرمی بدن میشود در گرگان هم از زمانهای دور پخت میشده است.
@حلوای اوماج:
حلوای اماج یا حلوای اماچ سوغات مخصوص شهر گرگان محسوب میشود که زنان هنرمند گرگانی باوجود سختی زیاد در تهیه آن، برای عید نوروز از قدیمالایام درست میکردند. حلوا اماج از آرد گندم، عسل، روغن، پودر پسته، بادام، هل و گلاب تهیه میشود.
@سرغبیلی:
سرغربیلی شیرینی سنتی دیگر، مخصوص شهر گرگان است. شاید تاکنون اسم آن را نشنیده باشید. مواد تشکیلدهنده آن اعم از آرد، مایهخمیر، پودر قند، شیر و شکر از مواد اصلی تهیه آن است.
@نان پادرازی:
نان پادرازی نوعی نان محبوب در بین مردم گرگان است. نان پادرازی بسیار نرم است و خوردن آن راحت است. مواد تهیه نان پادرازی روغن، آرد، گلاب و سیاهدانه است و به علت استفاده نشدن شکر در تهیه آن، برای افرادی که دیابت دارند مفید است.
ضمنا" نمایندگی محصولات ضیاحسینی در هتل شهاب گرگان با مدیریت آقای تیموری و با شماره تماس 09115127800 در خدمت شما عزیزان می باشد.
شماره های تماس مدیریت: 09351711813 و 09117675120
اعلا ضیاحسینی,سوغات گرگان,بهترین سوغات گرگان,محصولات ضیاحسینی,سوغاتی ضیاحسینی, ایرانگردی,گردشگری, رضا نورمحمدی,عطیه مومنی,ایرانگردی, گردشگری, بلیت,سفر,سفر ارزان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.