b_300_300_16777215_00_images_ta1.jpg

رستوران داری یا همان مدیریت رستوران یکی از پیچیده ترین و سخت ترین مشاغل دنیای امروز است.رستوران یک محیط تفریحی و اجتماعی است که در آن افرادی با سلایق و فرهنگ‌های مختلف رفت و آمد دارند. این مشتریان تمایل دارند که خدماتی با کیفیت و در استاندارد مطلوب دریافت کنند. بدون شک کیفیت مطلوب خدمات و به دنبال آن رضایت مشتریان ، از مهمترین عواملی هستند که در شهرت و اعتبار یک رستوران تاثیر به سزایی خواهند داشت. به همین جهت ، فردی که مسئولیت رهبری و نظارت بر کلیه فعالیت‌های یک رستوران را بر عهده دارد ، باید به دانش و مهارت‌های مدیریتی مسلط باشد و بتواند شرایط را برای ارائه هرچه بهتر خدمات، مهیا کند.

 

b_300_300_16777215_00_images_ta2.jpg



به صورت کلی ، وظیفه مدیر رستوران این است که تمام کارکرد‌های در حال انجام اعم از چگونگی فعالیت نیروها ، نحوه تهیه و توزیع غذاها ، بهداشت محیط ، رفتار و آداب معاشرت پرسنل با مشتریان ، رسیدگی به امور مالی ، اداری و همینطور بررسی و ارزیابی نظرات و نیازهای مشتریان را تحت نظارت و مدیریت خود قرار دهد.همچنین مدیر رستوران باید این قابلیت و توانایی را داشته باشد که مطابق شناخت خود از سلیقه‌‌های مختلف مشتریان ،‌ خدمات غذایی رستوران را برنامه‌ ریزی کند. شاید بتوان گفت که یکی از مهمترین وظیفه مدیر رستوران این است که با تکیه بر مهارت‌های خود ، طرح‌هایی را برای مدیریت رستوران پیاده کند که در نهایت ، به ارائه خدماتی با کیفیت منجر شود. رستوران‌ داری اگرچه شغلی دشوار و سخت است اما اگر یک مدیر حرفه‌ای برای آن انتخاب کنید ، نتیجه مطلوبی کسب خواهید کرد.یکی از مهم ترین اقداماتی که هر رستورانی باید انجام دهد کسب رضایت مشتری رستوران است. مدیریت رستوران باید برنامه جامع و دقیقی برای کسب رضایت مشتریان داشته باشد.

 

b_300_300_16777215_00_images_amin6.jpg
 

خانواده شاه نوری از جمله مدیران صنعت رستوران داری در شرق استان تهران می باشند که با سال ها تجربه در این حوزه ، رضایت اکثر مشتریان خود را جلب کرده اند.آقای حاج مرتضی شاه نوری از چهره های برتر و از پیشکسوتان صنعت رستوران داری ، به تبعیت از راه پدر بزرگوارش وارد این عرصه شد و هم اکنون 2 فرزندش آقایان میلاد و رضا شاه نوری نیز از پدیده های جوان رستوران داری در استان تهران می باشند.

وی و فرزندانش در طول سالها مدیریت بر رستوران و سفره خانه سنتی امین در منطقه امین آباد در جاده فیروزکوه و به واسطه کیفیت بالای غذا ، حسن اخلاق و رفتار مناسب با مشتریان ، استفاده از مواد اولیه درجه یک ، رعایت نکات بهداشتی و طراحی دکوراسیون دلنشین ، بارها از سوی گردشگری و وبسایت ایرانگردی ، به عنوان رستوران نمونه استان تهران و رستوران دار نمونه انتخاب شده و به دریافت لوح تقدیرهای مربوطه ، نائل آمده اند.

وبسایت ایرانگردی و گردشگری ضمن اهدای لوح تقدیر چهره برتر رستوران داری استان تهران به آقای حاج مرتضی شاه نوری و همچنین لوح تقدیر پدیده جوان رستوران داری استان تهران در سال 1401 به آقایان میلاد و رضا شاه نوری ، برای ایشان آرزوی توفیق روزافزون دارد.

 

b_300_300_16777215_00_images_ta3.jpg

b_300_300_16777215_00_images_ta5.jpg

b_300_300_16777215_00_images_ta4.jpg

b_300_300_16777215_00_images_amien.jpg

 

نوشتن دیدگاه

نظراتی که حاوی توهین یا افترا می باشند، منتشر نخواهند شد.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Google

در اين سایت
در كل اينترنت

 

تماس با ما

 

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس