b_300_300_16777215_00_images_khodam2.jpg

حسین قرائی مدیرکل روابط عمومی صداو سیما و حسین قربانی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پیشوا، بمناسبت روز خبرنگار، با حضور در منزل رضا نورمحمدی از خبرنگاران قدیمی مطبوعات و خبرنگار پایگاه خبری دقت نیوز، رسانه الکترونیک از این فعال رسانه ای تقدیر کردند.

به گزارش ایرانگردی و به نقل از روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پیشوا، این دیدار با هدف قدردانی از تلاش فعالان عرصه خبر صورت پذیرفت.

گفتنی است در این دیدار حسین قرائی مدیرکل روابط عمومی صدا و سیما ضمن پاسداشت مقام شهدای رسانه، با بیان مطالبی در خصوص اهمیت نقش خبرنگاران در انتقال دقیق، درست و سریع اخبار به مردم سخن گفت.وی خبرنگاری را مسئولیت و رسالتی خطیر دانست و از تلاش‌های مؤثر و سازنده رضا نورمحمدی تقدیر کرد.

 

b_300_300_16777215_00_images_khodam1.jpg



همچنین حسین قربانی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پیشوا ضمن تبریک روز خبرنگار و قدردانی از تلاش های 32 ساله رضا نورمحمدی ، افزود:رسانه ها نماد پویایی جامعه هستند و هر چه رسانه ها صادقانه تر و منصفانه تر در مسیر اطلاع رسانی حرکت کنند، جامعه از حیات سالم و زیباتری برخوردار خواهد بود.

گفتنی است رضا نورمحمدی با 32 سال سابقه مطبوعاتی و رسانه ای ،  از خبرنگاران رسمی فعال در سامانه جامع رسانه های کشور بوده و در حال حاضر در پایگاه خبری دقت نیوز فعالیت حرفه ای خود را دنبال می کند.وی از سال 1371 با خبرنگاری روزنامه اطلاعات و روزنامه جهان اسلام(حیات نو) و ماهنامه آذرمهر ، فعالیت خود را آغاز و بعدها در جرایدی چون دنیای ورزش ، ابرار ، هدف ورزشی ، مجله روزهای زندگی ، استقلال جوان ، کیهان ورزشی و ... همکاری خود را ادامه داد.رضا نورمحمدی نویسنده کتاب"کشور عمان ؛ رنگین کمان گردشگری"می باشد که در 408 صفحه به صورت تمام رنگی به معرفی ظرفیت های گردشگری عمان پرداخته است.

 

رضا نورمحمدی خبرنگار,رضا نورمحمدی نویسنده,رضا نورمحمدی روز خبرنگار,تقدیر از رضا نورمحمدی خبرنگار,کتاب گردشگری عمان