b_300_300_16777215_00_images_hotbot.jpg

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی زنجان از صدور و اعطای پروانه بهره‌برداری بوتیک هتل برای اولین بار در زنجان خبر داد. 

امیر ارجمند گفت: «بوتیک هتل‌ها، اماکن اقامتی هستند که معماری زیبا، شیک و سنتی را در قالب یک هتل در اختیار گردشگران قرار می‌دهند و اصلی‌ترین تفاوت آن‌ها با هتل‌های دیگر در سبک معماری داخلی آن‌هاست.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی زنجان افزود: «بوتیک هتل زنجان که نتیجه تلفیقی خلاقانه از علم و هنر است دارای مساحت ۶۰۰ مترمربع و دارای ۱۸ تخت است.»

او با اشاره به اینکه این هتل زیرساختی بی‌نظیر برای معرفی هویت، فرهنگ و تاریخ ایرانی_اسلامی به گردشگران خارجی و داخلی است، اظهار داشت: «احداث این هتل‌ در جذب گردشگران داخلی و خارجی استان نقش بسزایی را ایفا می‌کند.»

ارجمند گفت: «بنای خانه قشمی متعلق به اواخر قاجاریه است و در خیابان ضیایی واقع‌ شده است که مالکان جدید این بنای قدیمی با قدمت ۲۴۰ سال طی سه سال با میزان سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیارد ریال و با هدف احیای معماری اصیل بومی در تلفیق با اصول مهندسی نوین، مرمت و احیا شده است.»

او با بیان اینکه ساخت این بنا یادآور اهمیت صیانت از ریشه‌ها و داشته‌های تاریخی، صنایع‌دستی و معماری ایرانی است، ادامه داد: «با احداث این پروژه، به صورت مستقیم برای ۱۰ نفر به‌صورت غیرمستقیم برای ۲۰۰ نفر فرصت شغلی ایجاد خواهد کرد.»

نوشتن دیدگاه

نظراتی که حاوی توهین یا افترا می باشند، منتشر نخواهند شد.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Google

در اين سایت
در كل اينترنت

 

تماس با ما

 

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس آپلود عکس

آپلود عکس

کوتاه کننده لینک

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس